Ознака: нумерологија
Калеидоскоп 10.11.19 | 21:13

Утре е посебен ден: Направете го ова и можеби ќе ја пронајдете сродната душа

Нумерологијата вели дека утрешниот ден е посебен, бидејќи бројот 11, посебно кога се повторува, има исклучителна моќ. Затоа обрнете внимание на она што ви го кажуваат...

Астро 28.09.19 | 15:14

Луѓето кои се родени во овие денови имаат посебна карма

Нумерологијата како концепт е блиску до оној на астрологијата и други паранауки од антиката. Може да се користи за “предвидување на иднината преку изготвување на предвидувања...

Македонија 28.05.19 | 16:52

Дипломатскиот советник на Заев Александар Ружин во слободно време се занимава со нумерологија

Дипломатскиот советник на Владата за економска, социјална и културна соработка со државите на Бенелукс, Александар Ружин, пред само пет години длабоко бил навлезен...

Калеидоскоп 27.05.19 | 14:06

Нумерологија: Датата на вашата свадба ја открива заедничката среќа

Се што мажот и жената ќе одлучат во врска со својот брак е важно, но една од највлијателните одлуки може да биде онаа која се однесува на самата дата на венчавката. Датата...

Астро 19.03.19 | 18:02

Родените на овие датуми имаат посебна карма – погледнете дали сте меѓу нив

Нумерологијата како концепт е блиску до оној на астрологијата и други паранауки од антиката. Може да се користи за “предвидување на иднината преку изготвување на предвидувања...