Ознака: Нола Исмајлоска Старова
Македонија 22.04.20 | 20:27

Алишериф до Нола: Доби мандат од ВМРО-ДПМНЕ и ја предаде довербата, затоа платите донирај ги за коронавирусот

Алишериф, претседател на ОК на ВМРО-ДПМНЕ од Боговиње и одговори на Нола Исмајлоска,која денеска изјави дека пратениците кои сметаат дека се поранешни  и не поддржуваат...

Македонија 03.12.19 | 12:34

Заев се појави зад ликот на Александрова и Исмајлоска

Не треба долго мислење за да се стигне до сржта на испадите на пратеничките Емилија Александрова и Нола Исмајлоска-Старова. Очигледно премиерот во заминување Зоран...

Македонија 09.11.19 | 14:45

Милошоски: Oд пратениците на ВМРО-ДПМНЕ се барало да ја почитуваат програмата на партијата и волјата на народот

Од сите кандидати за пратеници на ВМРО пред секои избори било барано да прифатат два принципи. Првиот, да ја почитуваат изборната програма на ВМРО врз основа на која...

Македонија 08.11.19 | 23:48

Исмајлоска-Старова: За да станеме пратеници, ВМРО-ДПМНЕ бараше да кажеме дека ќе гласаме за промена на името

Исмајлоска-Старова: За да станеме пратеници, ВМРО-ДПМНЕ бараше да кажеме дека ќе гласаме за промена на името Услов да се биде на пратеничка листа на ВМРО-ДПМНЕ на изборите...

Македонија 21.05.19 | 13:16

Исмаиловска Старова: Како ќе гласаме ќе дознаете кога ќе биде закажана седницата за Грувски

Независнита група пратеници од ВМРО-ДПМНЕ не кажува како ќе гласа на седницата за одземање на имунитетот на екс премиерот и поранешен пратеник Никола Груевски. Ќе дознаете...

Економија 20.02.19 | 10:58

Награда за Старова: Свекрвата поставена за в.д. директор во „Коменски“

Маја Старова, свекрва на Нола Исмајлоска Старова, е поставена за в.д. директор на основното училиште „Јан Амос Коменски” во Карпош, дознава „Лидер“ од извори во Министерството...