Ознака: нина ангеловска
Калеидоскоп Македонија 02.07.23 | 12:00

Се омажи поранешната министерка Нина Ангеловска, меѓу гостите беа Заев и Филипче

Поранешната министерка за финансии, Нина Ангеловска, се омажи со доктор Виктор Станков, а свадбената веселба ја направија во познат скопски ресторан. За свадбениот...

Семејство 17.04.23 | 10:43

Поранешната министерка за финансии Нина Ангеловска се вери

Нина Ангеловска, поранешната министерката за финансии во Владата на Зоран Заев, Нина Ангеловска, се вери со Виктор Станков, син на д-р Оливер Станков, професор на Универзитетската...

Македонија 26.01.22 | 09:15

Отфрлена кривичната пријава против поранешната министерка Нина Ангеловска за „Еуростандард“

Основното јавно обвинителство ја отфрли кривичната пријава и нема да постапува понатаму во врска со случајот на поранешната министерката за финансии Нина Ангеловска...