Ознака: неважечко ливче
Македонија 12.07.20 | 23:59

Не можат да му ги земат гласовите на ВМРО-ДПМНЕ, па даваат инструкции за поништување на ливчињата

На социјалните мрежи и низ помалите населени места денеска се шират инструкции, со кои симпатизери и членови на СДСМ сакаат погрешно да ги наведат гласачите кои на изборите...

Македонија 12.07.20 | 23:06

И директорот на ЗОО Скопје очаен: Дава инструкции како да си го поништите ливчето и да ви биде неважечко

По селата и помалите места низ Македонија СДСМ делат флаери, отпечатени на принтер, наводно препорака од ВМРО-ДПМНЕ до нивните гласачи да гласаат за број 14 И ДА ГО ЧКРТНАТ...

Македонија 12.07.20 | 18:20

Aктивисти на СДСМ бараат од гласачите на ВМРО-ДПМНЕ да го чкртнат „Северна“ на гласачкото ливче за да биде неважечко

Активисти на СДСМ бараат од гласачите на ВМРО-ДПМНЕ да ја шкртнат „Северна“ од гласачкото ливче. Според портпаролот на ВМРО-ДПМНЕ, Димче Арсовски тоа е последен  очајнички...