Ознака: неспособни
Твитови 02.03.21 | 10:22

Среќа имавме брзи избори за справување со ковид, инаку со вакциниве кој знае што ќе беше

Среќа имавме брзи избори за справување со ковид, инаку со вакциниве кој знае што ќе беше. — 100Le (@baljumbaljum) March 1, 2021

Македонија 01.03.21 | 12:48

Мицковски: Не можеме да се вадиме ни на ЕУ, ни на Ковакс, ни на ништо, само ние сме си одговорни

Не може да се споредува проблемот на ЕУ со вакцини и нашиот проблем, потенцира активистот Ивор Мицковски. Прво, ЕУ реши да игра заеднички, групно, со исклучок на Орбан...

Македонија 21.01.21 | 13:39

Ни подарени вакцини не знаат да применат, вели Мицкоски за власта и вакцините од Србија

Пред еден месец кога Бугарија соопшти дека ќе ни подари вакцини против корона, тоа го поздравив и прашав дали Владата има воопшто план? Денес го добивме одговорот декa...

Македонија 22.12.20 | 13:58

Илиевски: Единствено се способни да се неспособни

Единствено се способни да се неспособни, коментира на Фејсбук Богдан Илиевски. Не бе, мислев дека е невозможно да се толку неспособни – но единствено се способни да...