Ознака: Најдоброто за нашата општина
Македонија 16.07.21 | 08:46

Лукаревска: Денеска го живееме сонот на нашите предци Гоце Делчев, Питу Гули, Јане Сандански

Денеска го живееме сонот на нашите предци Гоце Делчев, Питу Гули, Јане Сандански, денеска живееме во почитувана, демократска држава, држава во која на пиедестал се човековите...

Македонија 15.06.21 | 22:27

Попов: Машината на СДСМ е во погон

Организациониот секретар на СДСМ, Мартин Попов, вечерва одржа средба со ИО на СДСМ Неготино, а потоа учествуваше на маалска средба со граѓаните на Неготино. Многу општини...

Македонија 12.06.21 | 18:25

Битиќи од Кичево: Потребите на граѓаните се преточени во нашата политичка програма

Потпретсдедателот на СДСМ Фатмир Битиќи денеска беше во Кичево, каде во рамките на караванот “Најдоброто за нашата општина” тој оствари непосредни средби со граѓаните...

Скопје 11.06.21 | 20:45

Владата им ги плати половина долговите на општините и градоначалниците се посветија на развојни проекти

Владата им излезе во пресрет на општините кои долги години тонеа во долгови, преку обезбедување 50 милиони евра неповратни средства, што им овозможи да се посветат на...

Македонија 08.06.21 | 23:03

СДСМ најавува теренски активности: „Најдоброто за нашата општина“

Уште од оваа недела, СДСМ започнува интензивини теренски активности, со граѓаните. Под слоганот „Најдоброто за нашата општина“ ќе бидеме со граѓаните, во секое населено...