Ознака: награда „13 Ноември“
Македонија 30.10.20 | 19:32

Разочарувачки е сè уште да сме невидливи: Медицинските сестри изоставени од наградата „13-ти Ноември“

Унијата на ЗМСТАС предводена од здружението на медицински сестри, техничари, акушерки и стоматолошки сестри „За нас“ апелира медицинските сестри да не бидат изоставени...

Македонија 30.10.20 | 12:50

Медицинските техничари: Заборавени сме, иако сме најважната алка

Унијата на ЗМСТАС (Здружение на Медицински сестри, Техничари, Акушерки и Стоматолошки сестри) предводена од здружението „За нас“ апелира медицинските сестри да не...

Скопје 29.10.20 | 14:41

Наградата „13 Ноември“ за д-р Караџовски и тимот што направи прва трансплантација на срце

Одборот за доделување на Наградата „13 Ноември“ на Град Скопје официјално ги објави добитниците на Наградата „13 Ноември“ на Град Скопје за 2020 година. Добитници на...

Скопје 13.11.19 | 08:56

Градоначалникот на Чаир добитник на наградата „13 Ноември“ од Сојузот на спортови

Сојузот на спортови во Скопје му ја додели на градоначалникот на Општина Чаир Висар Ганиу наградата 13 Ноември, која од 1970 година традиционално се доделува на лицата...