Ознака: национални телевизии
Економија 26.02.20 | 18:28

Арсовска: Ако операторите престанат да емитуваат програма, ќе има последици

Даниела Арсовска, претседателка на Сојузот на стопански комори, смета дека кабловските оператори треба да ја преиспитаат одлуката за укинување на емитувањето на каналите....

Економија 26.02.20 | 14:37

Националните телевизии бараат кабелските да ја преиспитаат одлуката за исклучување

Операторите да ја преиспитаат најавата дека ќе прекинат со емитување на програмите на националните телевизии поради новите законски обврски за авторските права, а...

Македонија 23.01.20 | 18:13

И телевизиите и владата молчат за причините за бојкотот

Пет национални телевизии здружени во ММА (Македонска Медиумска Асоцијација) започнаа бојкот на активностите на министрите и на владата. Завчера тие ги спуштија камерите...

Македонија 22.01.20 | 17:17

Националните телевизии ги бојкотираат Владата и министрите

Пет национални телевизии здружени во ММА (Македонска Медиумска Асоцијација) започнаа бојкот на активностите на министрите и на владата. Вчера тие ги спуштија камерите...