Ознака: Марјанчо Митовски
Скопје 20.03.23 | 22:12

Фирма основана четири дена откако Митовски стана директор на „Водовод“ доби тендер за електронска наплата на сметки, хартиените ќе ги печати Арс ламина

Фирмата „Клик медиа 101“ го добила тендерот од над 30.000 евра за електронска наплата на сметките за вода која ја користат над 50.000 корисници на скопски Водовод. Оваа фирма...

Скопје 07.03.23 | 08:50

Екс директорот на „Водовод“ пријавен в полиција за закани кон роднини на генералниот секретар на Град Скопје

Поранешниот директор на „Водовод и канализација“ Марјанчо Митовски на 25 февруари, годинава бил пријавен во полициската станица во Скопски Карпош дека се заканувал...

Скопје 31.01.23 | 23:16

Електронските сметки за вода во рацете на фирма без искуство

Електронската наплата на сметките за вода од скопскиот регион сега е во рацете на фирма која е основана само 4 дена по назначувањето на сега веќе разрешениот в.д. директор...

Скопје 01.11.22 | 14:27

Синдикатот бара разрешување на директорот на „Водовод“, Митовски најави прес во 14:30 часот

Синдикалната организација на „Водовод и канализација“ и Синдикатот на угостителство, туризам и комунални дејности (СУТКОЗ) денеска побараа од градоначалничката на...

Скопје 28.10.22 | 10:48

ССМ: Обезбедувањето да го претресува директорот на ЈП „Водовод“ да не носи ладно оружје

Загрижени вработени од скопскиот водовод денеска побараа помош од Сојузот на синдикати на Македонија – ССМ и СУТКОЗ како репрезентативен Синдикат во комуналните дејности...

Скопје 27.10.22 | 13:03

Со нож делел правда во кафеанска тепачка- објавена три децении старата пресуда за директорот на скопски Водовод, Митовски

Директорот на скопски Водовод Марјанчо Митовски бил осуден за нанесување тешки телесни повреди со ладно оружје- нож во 1993-та година, по што бил осуден на парична казна...

Скопје 21.09.22 | 13:03

Главен на ИТ сектор во „Водовод“ со факултет за туризам!

На социјалните мрежи се појавија информации за нови вработувња во „Водовод“. Па така, се тврди дека новиот директор Марјанчо Митовски за главен на ИТ сектор поставил...