Ознака: Магдалена Филиповска-Грашкоска
Македонија 30.12.20 | 17:07

Филиповска-Грашкоска: Апелираме за одговорно празнување и сериозно сфаќање на протоколите и мерките за заштита од коронавирусот

На денешната прес-конференција, на ден пред новогодишната ноќ, претседателката на Инспекцискиот совет, Филиповска-Грашкоска ги истакна координираните акции во изминатите...

Македонија 23.12.20 | 18:36

Инспекцискиот совет и МВР гарантираат одговорно прославување на претстојните празници

На неколку дена пред новогодишните празници инспекциските служби ги интензивираа надзорите на терен и во соработка со МВР во текот на минатата недела се спроведоа...

Македонија 03.04.20 | 16:04

Угостителите главнo ја почитуваат забраната за неработење за време на короната

Претседателката на Инспекцискиот совет, Магдалена Филиповска-Грашкоска, денеска на прес-конференција во Владата ги презентираше наодите од спроведените инспекциски...