Ознака: Љуљзим Сулејмани
Балкан 30.11.21 | 21:30

Љуљзим, кој спаси неколкумна во автобусот на смртта, се врати во Србија

Љуљзим Сулејмани, српскиот државјанин кој неодамна беше повреден во тешка сообраќајна несреќа во Бугарија, во која загинаа  46 лица, вчера пристигна во Србија во придружба...

Балкан 25.11.21 | 09:12

Патникот од Србија раскажува: Никогаш нема да ги заборавам мајките кои молеа некој да им ги спаси децата во автобусот

Српскиот државјанин Љуљзим Сулејмани (26) кој се најде во автобус на смртта со вереницата Медина Лутфи (25) од Куманово раскажува за она што се случувало внатре. – Ужас....

Балкан 24.11.21 | 08:56

Љуљзим од Прешево и вереницата од Куманово се во иста болница, ги посети српскиот амбасадор

Еден од седумтемина преживеани во автобусот што изгоре во Бугарија е млад човек од Прешево кој се спасил скршил прозорец со неколку лица и скокнал од автобусот. Српскиот...