Ознака: љубовници
Калеидоскоп 20.10.19 | 23:03

Каде се најдобрите љубовници во светот?

Што велите за еден секси глобус со кој можете да „патувате“ извесно време? Да, глобусот како украс не е воопшто секси и привлечен, но ако можете едно време да го користите...

Македонија 12.09.19 | 16:05

„Права љубав године не броји“: Катерина Цаневска и Љубомир Јовески заедно на танго и по фармерки

Државниот обвинител Љубомир Јовески продолжениот викенд го искористил да го фати последното грчко сонце, но и да ги фати сезонските попусти и да испазари, да се приоблече. До...

Интима 18.02.19 | 23:34

Најлошите љубовници се со исти карактеристики

Оценка на најлошите љубовници според националноста составил сајтот OnePoll. Од таму советуваат дамите внимателно да ги прочитаат поглавјата, пред да се качат во туристички...

Калеидоскоп 27.12.18 | 16:20

Kинеска древна наука тврди дека лицето открива какви љубовници сме

Проучувајќи ја древната кинеска филозофија, сексологот Трејси Кокс изградила своја теорија дека лицето го открива сѐ она што треба да го знаеме за партнерот во однос...