Ознака: ковид 3
Економија 29.09.21 | 11:22

Сојуз на стопански комори: Да се продолжи грејс периодот за Ковид 3 за да се одржи ликвидноста на претпријатијата

Сојузот на стопански комори на Македонија соопши дека е неопходно да се донесе одлука за продолжување на грејс периодот за враќањето на кредитите од кредитната линија...

Економија 12.01.21 | 11:30

Одобрени 5,9 милиони евра од Ковид 3 бескаматната кредитна линија за 506 компании

Развојната банка на Македонија АД Скопје, започна со одобрување на кредитни барања за третата бескаматна кредитна линија со грант компонента, која се реализира со финансиска...

Економија 15.12.20 | 19:58

Од полноќ почнува поднесувањето барања за бескаматната кредитна линија – Ковид 3

Од вечерва на полноќ почнува поднесувањето кредитни барања за третата бескаматна кредитна линија со грант компонента, Ковид 3, која ја реализира Развојна банка на Македонија....