Ознака: корисници
Калеидоскоп 27.09.20 | 13:37

Разочарани корисници ширум светот ќе престанат да користат Фејсбук поради новиот дизајн

Фејсбук пред некое време на корисниците им воведе нов дизајн, но се чини дека корисниците тешко се навикнуваат на него. Некои од нив, одат толку далеку што го нарекуваат...

Економија 13.08.20 | 18:04

Корисниците на социјална и детска заштита клиенти на Еуростандард банка можат да ги подигнат средствата од други банки

Од Министерството за труд и социјална политика соопштија дека клиентите на „Еуростандард банка“, кои имаат парични права од социјална и детска заштита и згрижувачките...

Технологија 03.06.20 | 17:46

Корисници во САД го тужат Гугл и бараат пет милијарди долари

Во САД е поднесена колективна тужба против Гугл, во која се тврди дека компанијата незаконски ја нарушува приватноста на корисниците, на тој начин што ја следи активноста...

Здравје 21.03.20 | 13:09

Корисниците во Домот за стари лица „Мајка Терза” изработија 100 маски од памук

Овие заштитни маски во соработка со Црвениот Крст на Град Скопје ќе бидат донирани на вработените во Дебарската болница. Во знак на хуманоста и поддршката за здравствените...