Ознака: координативно тело
Скопје 22.11.21 | 15:15

Арсовска: Најмалку еднаш месечно ќе се состанува Координативното тело на градоначалници на Град Скопје

Најмалку еднаш месечно, а по потреба и повеќе пати ќе се состанува Координативното тело на градоначалници на Град Скопје со цел да се изнајдат решенија за проблемите...

Фудбал 27.05.21 | 09:52

Зекири, Забрчанец, директорот на БЈБ ќе помагаат навивачите на фудбалската репрезентација да стигнат до Букурешт

Владата формира дваесетчлено тело на чело со Наумче Мојсоски кое треба да обезбеди поддршка при организацијата, комуникацијата и промоцијата на настапот на фудбалската...

Фудбал 11.05.21 | 18:48

Прв состанок на Координативното тело за поддршка на фудбалската репрезентација на ЕП

Настапот на македонската фудбалска репрезентација на претстојното Европско првенство е одлична можност за афирмација на државата и претставува шанса за спортската...

Фудбал 04.05.21 | 23:00

Формирано координативно тело за поддршка на фудбалската репрезентација на Европското првенство во фудбал

Владата донесе одлука за формирање Координативно тело за поддршка на фудбалската репрезентација на Европското првенство во фудбал 2020, одложено од минатата година,...

Македонија 10.05.19 | 14:38

Координативно тело си се пофали: Посетата на Папата организирана беспрекорно

Координативното тело за организирање на посетата на Папата Франциск на својата завршна седница оцени дека посетата беше спроведена според сите предвидени највисоки...