Ознака: каснати
Црна хроника 12.11.22 | 13:35

Скопјанец и две малолетни лица искасани од кучиња скитници

Во текот на вчерашниот ден, 44-годишен скопјанец и две малолетни лица биле искасани од кучиња скитници. Во 16.15 часот во Полициска станица Центар К.Ј.(44) од Скопје пријавил...

Црна хроника 11.09.20 | 12:52

Девојка и жена во Скопје каснати од кучиња

На 10.09.2020 во 22.00 часот во Полициската станица Гази Баба, Т.М.(20) од Скопје пријавила дека на ул.„Јани Лукровски“ била касната од куче скитник. Во Полициската станица Центар,...

Црна хроника 03.10.19 | 10:46

Тројца скопјани вчера каснати од кучиња скитници на три различни локации

Во текот на вчерашниот ден тројца жители на главниот град пријавиле дека биле каснати од кучиња скитници. Околу 11 часот во Полициската станица Центар, М.Г. (28) од Скопје...

Црна хроника 24.09.19 | 10:50

Двајца скопјани нападнати од кучиња скитиници, едниот бил искасан на двете нозе

Во текот на вчерашниот ден две лица пријавиле дека биле каснати од кучиња скитници во Скопје. Вчера попладне во Полициската станица Центар, Ш.И. (45) од Скопје пријавил...

Црна хроника 19.07.19 | 11:02

Две скопјанки вчера каснати од куче скитиник на истото место во строг центар

Во текот на вчерашниот ден, два скопјанки пријавие дека биле каснати од кучиња скитници. Околку пладне во Полициската станица Центар, Е.Ј. (34) од Скопје пријавила дека...

Црна хроника 08.07.19 | 10:25

Две лица каснати вчера од кучиња скитници, во Капиштец и на Партизанска

Во текот на вчерашниот ден, две лица пријавилe случаи со каснати граѓани од кучиња скитници во главниот град. Напладне во Полициската станица Центар, О.Ф. (50) од Скопје...

Црна хроника 05.07.19 | 15:42

Двајца скопјани каснати вчера од кучиња скитници, едниот на Кеј, другиот кај Универзална

Во текот на вчерашниот ден, двајца скопјани пријавиле дека биле каснати од кучиња скитници. Вчераутро во Полициската станица Центар, Б.И.(47) од Скопје пријавил дека на...

Црна хроника 27.06.19 | 11:34

Двe скопјанки каснати вчера од кучиња скитници

Во текот на вчерашниот ден двајца скопјани биле каснати од кучиња скитиници. Вчера попладне во полициската станица Драчево, В.К. (60) од Скопје пријавила дека на ул.„Коперникова”...

Скопје 16.06.19 | 12:20

Кучиња скитници искасале дете и старец во Ѓорче Петров

Вчера во 23.30 часот во Полициската станица Ѓорче Петров, Б.Б.(31) од Скопје пријавил дека истиот ден околу 19.30 часот на кејот на реката Вардар во Ѓорче Петров неговиот малолетен...

Црна хроника 17.05.19 | 11:55

Тригодишно девојчe искасано од куче скитник во Ново Лисиче

Во текот на вчерашниот ден, две лица од Скопје пријавиле случаи со напади од кучиња скитини во главниот град. Вчера околу 15.30 часот во Полициската станица Аеродром, Љ.С....

Црна хроника 16.05.19 | 11:05

Две лица каснати од кучиња скитиници во Скопје

Во текот на вчерашниот ден, двајца скопјани пријавиле дека биле каснати од кучиња скитници. Синоќа во Полициската станица Карпош, А.С. (39) од Скопје пријавила дека истиот...

Црна хроника 03.05.19 | 20:54

Кучиња скитници повторно нападнаа граѓани во Центар и во Аеродром

Маж и жена од Скопје се новите жртви на кучиња скитници во центарот на Скопје и во населбата Аеродром. Во овие две населби, како и на кејот на реката Вардар, во изминатиот...

Црна хроника 03.05.19 | 10:19

Две скопјанки каснати вчера од кучиња скитници, едната на плоштад, другата во Ново Лисиче

Во текот на вчерашниот ден, две скопјанки пријавиле дека биле каснати од кучиња скитиници. Околку пладне во Полициската станица Центар, С.С. (48) од Скопје пријавила дека...

Црна хроника 02.05.19 | 10:32

Двајца скопјани вчера каснати од кучиња скитици

Во текот на вчерашниот ден, двајца скопјани пријавиле дека биле каснати од кучиња скитиници во главниот град. Вчера претпладне во Полициската станица Центар, Р.И. (35)...

Црна хроника 24.04.19 | 10:33

Две лица каснати од кучиња скитници, едниот на „Илинденска“, другиот на ул. „Македонија“

Во текот на вчерашниот ден, две лица пријавиле дека биле каснати од кучиња скитици. Синоќа во Полициската станица Центар, А.Д. (21) од Скопје пријавил дека завчера околу...

Црна хроника 22.04.19 | 11:52

Две лица нападнати од кучиња скитници во Скопје, едниот бил искасан на двете раце

Во текот на вчерашниот ден, две лица пријавиле дека биле каснати од кучиња скитници. Синоќа во Полициската станица Центар, К.П. (28) од Крушево пријавил дека завчера околу...

Црна хроника 18.04.19 | 10:35

Две лица вчера пријавиле дека биле каснати од кучиња скитници

Во текот на вчерашниот ден две лица пријавиле дека била каснати од кучиња скитиници. Околу 14 часот во Полициската станица Центар Б.В. (64) од Пехчево пријавил дека завчера...

Црна хроника 16.04.19 | 10:40

Две лица вчера пријавиле дека биле каснати од кучиња скитници во Скопје

Во текот на вчерашниот ден две лица пријавиле дека биле каснати од кучиња скитиници. Вчераутро во Полициската станица Центар, С.В. (67) од Скопје пријавил дека на улица...

Црна хроника 03.04.19 | 10:18

Двајца скопјани вчера пријавиле дека биле каснати од кучиња скитици

Вчера околу 16 часот во Полициската станица Центар, Н.Д. од Скопје пријавил дека истиот ден околу 11 часот на улица „Македонија“ бил каснат од куче скитник во пределот...

Црна хроника 29.03.19 | 10:36

Двајца скопјани вчера каснати од кучиња скитници на Кеј

Вчераутро во Полициската станица Центар, К.М. (44) од Скопје пријавил дека на улица „Кеј Димитар Влахов“ бил каснат од куче скитник во пределот на левата надколеница. Во...