Ознака: иванка василевска
Македонија 30.10.19 | 21:47

Моите ставови се дијаметрално стротивни со она што го напиша порталот кој ја толкуваше Иванка Василевска

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ за толкувањето на изјавата на Иванка Василевска од Извршниот комитет за српски портал, истакна дека неговите ставови се дијамeтрално спротивни...

Твитови 01.10.19 | 13:17

Нема појака фотка: Тоа се тие удбашки методи!

Па ја мислам дека појака фотка од прв академски час нема… Бучко го слика Спасов (советникот на Пендаровски) како буља у телефон на Иванка 😂 Тоа се тие удбашки методи...

Македонија 19.08.19 | 14:44

Дали по Пендаровски и Димитров го напушта бродот на Заев?

Очигледна е паниката во редовите на власта и напуштањето на бродот кој тоне. И тоа не се случува само во СЈО туку и помеѓу членовите на Владата на Република Македонија....

Македонија 08.07.19 | 17:05

Иванка Василевска: Дали Рашковски е главниот собирач на рекет и мито за Зоран Заев?

Заев се правите при очи слеп, a при уши глув. Бидејќи велите дека првин сакате да ги слушнете снимките, па да побарате оставка од Рашковски, ќе го емитуваме аудио материјалот...

Македонија 06.07.19 | 18:13

Василевска: Признава ли Рашковски директно дека набавката е криминална?

Драги Рашковски повторно е фатен во огромен скандал. Рашковски, иако знае дека не смее да разговара со „Леонардо“ пред да биде доделена понудата наложува да се разговара...

Македонија 06.07.19 | 14:26

Крајно време е Oбвинителството да се заинтересира за случајот со 7 милионската аванта на Рашковски

Според објавата, Драги Рашковски повторно е фатен во огромен скандал. Рашковски, иако знае дека не смее да разговара со Леонардо, пред да биде доделена понудата наложува...

Македонија 03.07.19 | 18:44

Василевска: Заев денеска докажа дека Драги Рашковски работел по негови инструкции

Зоран Заев денеска наместо да го повика на одговорност, го заштити Драги Рашковски. Заев денеска докажа дека Драги Рашковски работел по негови инструкции и за негови...

Македонија 02.07.19 | 15:06

Василевска до Рашковски: Наместо да се расправате со новинари, треба веднаш да си поднесете неотповиклива оставка

Тенко, многу тенко. Денес видовме како изгледа човек кој лаже, кој не ја говори вистината. Како изгледа човек кој дополнително заглибува во сопствената кал. А нема одговори...

Македонија 01.07.19 | 15:18

Василевска: Јавното обвинителство под контрола на Зоран Заев трет ден молчи во врска со криминалот на Драги Рашковски

Јавното обвинителство под контрола на Зоран Заев трет ден молчи во врска со сомнежите и доказите излезени во јавноста за 7 милионскиот криминал сторен од страна на Драги...

Македонија 19.06.19 | 10:41

Спасов на местото на Додовска во Националниот совет за евроинтеграции

Александар Спасов e предложен за претставник на Кабинетот на претседателот во Националниот совет за евроинтеграции. Како што соопштија од Кабинетот, денеска до претседателот...