Ознака: инженерски прстен
Кариера 28.06.21 | 19:44

Пендаровски го додели признанието „Инженерски прстен“ на 12 најуспешни дипломирани инженери

Претседателот Стево Пендаровски, на најуспешните студенти кои дипломирале на факултетите што негуваат инженерски дисциплини им го врачи признанието „Инженерски...

Македонија 08.05.21 | 09:59

Ивана Петровска од Тетово добитничка на „Инженерски прстен“

Младата тетовчанка Ивана Петровска е меѓу ретките луѓе во С Македонија која се занимава со истражување на површината на планетата Земја преку слики од сателитски платформи,...

Македонија 29.06.19 | 10:44

Пендаровски им го додели признанието „Инженерски прстен“ на најдобрите дипломирани инженери

Претседателот Стево Пендаровски го врачи признанието „Инженерски прстен“ на најуспешните дипломирани студенти од техничките факултети.  Признанието по 16-ти пат...

Кариера 28.06.19 | 10:25

Вечерва ќе се додели признанието „Инженерски прстен“ на најдобрите дипломирани инженери

Инженерската институција на Македонија и Комората на овластени архитекти и овлатени инженери, под покровителство на претседателот на Република Македонија,...