Ознака: игротеки
Македонија 11.12.20 | 19:17

Игротеки, ателјеа за организирање свадби, ноќни клубови: Kој се ќе добие владина помош

Владата одобри 8 милиони евра повеќе во Пакетот 4 за поддршка за справување со последиците од КОВИД-19 за дополнителни категории граѓани и компании; Одобрени 99 инфраструктурни...

Економија 02.10.20 | 11:09

Игротеките се отвораат со нови протоколи

Групацијата на забавни, рекреативни и едукативни дејности во рамки на Услужната комора при Сојуз на стопански комори на Македонија го поздрави носењето на протоколите...

Економија 25.08.20 | 10:47

Игротеки, установи за едукација, објекти за веселби бараат итно донесување протоколи и финансиска помош

Игротеките, приватните установи за едукација и грижа на деца, објектите за свадби, родендени, крштевки, како и други семејни веселби, кои се затворени со владина Уредба...

Економија 01.07.20 | 12:20

Игротеките бараат финансиска поддршка и протоколи за почеток со работа

Групацијата на забавни, рекреативни и едукативни дејности и игротеки при Сојуз на стопански комори на Македонија бара финансиска помош од државата, а од Комисијата...

Економија 28.05.20 | 11:14

Игротеките бараат помош од Владата и датум за нивно повторно отворање

Финансиска помош за обезбедување средства за хигиена, пролонгирање на поддршката од 14.500 денари и во јуни или разгледување на можноста за еднократна финансиска помош...