Ознака: Игор Вукотиќ
Балкан 27.09.22 | 19:17

На Игор Вукотиќ му се закануваат со убиство поради тоа што има има исто име и презиме како братот на водачот на Шкаљарскиот клан

На Игор Вукотиќ жвотот му се претвори во пекол поради истото име, презиме и датум на раѓање како и братот на водачот на Шкаљарскиот клан. Тој постојано живее во страв...

Балкан 27.09.22 | 13:00

Јас сум Игор Вукотиќ, ама не сум водач на Шкаљарците: Маж се плаши дека ќе го убијат поради името

Јас сум Игор Вукотиќ, но не сум водач на Шкаљарскиот клан! Вака Србин преку социјалните и пишаните балкански медиуми се обидува да им објасни на мафијашите дека грешна...

Балкан 15.09.22 | 11:50

Нема ниту една фотографија од него: Братот Игор ќе ја наследи „империјата“ на „Шкаљарците“

Игор Вукотиќ, брат на убиениот Јовица ќе биде наследникот на Шкаљарците, прогнозираат познавачите. За Игор не се знае речиси ништо и не постои ниту една фотографија...

Балкан 09.06.21 | 08:55

Не постои ниту една фотографија од „Шкаљарецот“ Игор Вукотиќ кој има македонски пасош: Обичен сметководител со исто име морал да го смени идентитетот

Игор Вукотиќ, брат на водачот на Шкаљарскиот клан Јовица Вукотиќ важи за мистериозна личност на Балканот. Кога ќе се впише неговото име во пребарувачите се појавуваат...