Ознака: ИФФС
Култура 25.10.20 | 10:25

Завршува ИФФС: Светската премиера на „Човекот кој премногу знаеше“ и „Социјална дилема“ го затвораат филмскиот фестивал

Завршува четвртото издание на Истражувачкиот филмски фестивал – Скопје, кое годинава се одржува онлајн. Филмовите од фестивалската селекција, бесплатно и со македонски...

Култура 24.10.20 | 17:47

Со светска премиера на документарецот „Човекот кој премногу знаеше“ се затвора четвртото издание на ИФФС

Во недела, 25 октомври, завршува четвртото издание на Истражувачкиот филмски фестивал – Скопје, кое годинава се одржува онлајн. Филмовите од фестивалската селекција,...

Култура 19.10.20 | 13:10

Истражувачки Филмски Фестивал Скопје – Четврто издание

Утре (20 октомври), почнува четвртото издание на Истражувачкиот филмски фестивал Скопје што првпат во целост ќе се одржува онлајн. Темата на годинешното издание е Солидарност,...