Ознака: гужви
Македонија 23.08.20 | 20:02

Километарски колони на патот кон Скопје, сите се враќаат од викенд

Огромни гужви има попладнево на патот од Охрид кон Скопје. На социјалните мрежи се споделуваат фотографии од километарски колони, а како и секоја година најкритично...

Економија 18.08.20 | 12:51

Некој чека со часови, некој се турка прв да влезе – гужви и турканици и пред тетовските банки

Редици луѓе без растојание има пред сите банки во Тетово, претежно пензионери и други лица кои сакаат да отворат нови трансакциски сметки откако пропадна Еуростандард...

Економија 17.08.20 | 14:44

Турканици, кавги, нервоза: Граѓаните со сметка во Еуростандард бараат спас во другите банки

Уште од раните утрински часови пред речиси сите експозитури во Скопје, но и во целата земја, може да се забележат редици луѓе кои сакаат да отворат сметки во банките,...

Сервиси 07.09.19 | 09:16

На Богородица – митинг

На граничкниот премин „Богородица“ за излез од земјава нема каде игла да се фрли. Продолжениот викенд направи метеж на преминот кој води до најблиското море. Според...