Ознака: горан стојанов
Македонија 30.04.22 | 15:03

Стојанов: Ги реализираме проектите кои ги ветивме пред граѓаните на Неготино, во наредниот период следува реализирање на многу проекти

Уште од самото стапување на функцијата Градоначалник, ветивме дека ќе работиме чесно и одговорно се во интерес на граѓаните на Општина Неготино. Општина Неготино како...

Македонија 15.10.21 | 13:30

Стојанов: Мора да се бориме за нашите деца да изградиме подобар живот и да создадеме нова иднина

Нашите деца се секое отчукување на нашите срца, за нив мораме да се бориме до последен здив. Мораме да изградиме подобар живот и подобра иднина за нив. Нашите родители,...

Македонија 02.10.21 | 11:59

Стојанов: Нема да дозволам фабрика за отпад во Неготино

Програмата „Гарантирам“ која ја нуди ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата за Обнова на Македонија, допира до секој од Вас, затоа што соддржи проекти кои се наша заедничка потреба,...

Македонија 30.09.21 | 15:05

Стојанов ќе го потпише Зелениот меморандум: Јас сум против изградба на гасна централа во Неготино

Kандидатoт за градоначалник на Неготино од ВМРО-ДПМНЕ изјави дека ќе го потпише Зелениот меморандум, односно договор со кој кандидатите за градоначалници и носители...

Македонија 29.09.21 | 19:53

Стојанов: Имам десет топ проекти за Неготино, меѓу кои 24 часовно водоснабдување во градот, гасификација, реконструкција на стариот и дотраен плоштад

Горан Стојанов, кандидат за градоначалник на Неготино од ВМРО-ДПМНЕ на вечерашниот митинг во своето обраќање пред неготинчани рече „мора да знаеме дека кога нешто...