Ознака: Гласна куќа
Филм 30.12.19 | 13:16

Ќе се снима втора сезона на тинејџерската серија „Гласна куќа“

Денеска во 19,15 часот на телевизијата „24“ ќе се емитува последната епизода од првата сезона на „Гласна куќа“, првата тинејџерска серија во Македонија, а од тимот најавуваат...

Филм 28.10.19 | 13:08

Почнува да се емитува првата тинејџерска ситком-серија „Гласна куќа“

Вечерва, 28 октомври, во 19 часот и 15 минути, на „ТВ 24“ почнува да се емитува „Гласна куќа“, првата тинејџерска ситком-серија, во продукција на КМК продукција, заедно со...

Филм 08.10.19 | 10:18

Тинејџерската тв-серија „Гласна куќа“ ќе биде задолжителна и за родителите

Модерната македонска тинејџерска телевизиска серија „Гласна куќа“ која ќе почне да се емитува во крајот на октомври на националната телевизија „24“ освен за тинејџерите,...

Филм 19.09.19 | 14:22

Во Македонија се снима првиот тинејџерски ситком

„Гласна куќа“ е насловот на првата тинејџерска серија која се снима во Македонија по пауза од 30 години. Продуцент на „Гласна куќа“ е КМК Продукција. „Гласна куќа“...