Ознака: гимназија Орце Николов
Скопје 16.09.22 | 08:33

Како сегашниот директор на СГСУ „Орце Николов“ потпишува решенија и плати кога има истечен мандат?

Зошто оваа година сe поништени 31 тендер, а лани 13 во рамки на град Скопје откако е дојдена новата администрација во градот, праша денеска советникот од ВМРО-ДПМНЕ...

Скопје 10.03.22 | 23:18

Зошто квалитетот на „Орце Николов“ е паднат до таа мера што нема заинтересираност за упис на нови ученици?

Советничкатата од ВМРО-ДПМНЕ во Совет Град Скопје, Ирена Попова на денешната седница за советнички прашања укажа како средното училиште „Панче Караѓозов“ спровело...

Скопје 01.10.20 | 12:48

Шилегов и Царовска во посета на празната скопска гимназија „Орце Николов“

На првиот училишен ден во новата учебна 2020/2021 година која почна со задоцнување од еден месец поради коронакризата денеска, на први октовмри, скопскиот градоначалник...