Ознака: Џејсон Мико
Македонија 22.01.20 | 15:53

Џејсон Мико: Заев лаже, Македонија може да си го врати името, нема да ве исфрлат од НАТО!

Зоран Заев, како што и самиот признава, не се грижи за името, а по аналогија, ниту за достоинството на Македонците. Ако таканаречениот лидер, и оној кој веќе еднаш бил...

Македонија 16.07.19 | 10:07

Деновите на владата на Заев се одбројани

Посрамотувањето на Зоран Заев, кој наседна на двајцата руски шегаџии и интензитетот со кој неговата Влада ги прогонува членовите на опозицијата, па дури апси и американски...

Македонија 13.06.19 | 11:28

Како што сите знаете, Заев не е претерано интелигентен и доаѓа од заостаната земја како што е Македонија

Меморандум До: професорите, бирократите, аналитичарите, политичарите, новинарите, културњаците, Владата на Македонија и сите што се на наша страна Од: Луис Сифер Дата:...

Македонија 09.05.19 | 23:54

Мико: Димитров ќе си оди оти нема ништо заедничко со повеќето Македонци

И покрај негирањето на министерот за надворепни работи никола Димитров дека не ја напушта земјата на која ѝ го смени името поранешниот македонски почесен конзул во...