Ознака: Душко Илиевски
Македонија 30.10.20 | 20:28

Душко Млекарот екстрадиран од Германија

По барање на македонските правосудни органи Душко Илиевски, во јавноста познат како Душко Млекарот, е екстрадиран во Македонија. Илиевски е спроведен од Германија за...

Македонија 19.09.19 | 16:36

Кирацовски упорен да ја тужи „Република“, за „пребегнатото лице“ Душко Млекарот нема три чисти

Поранешниот генерален секретар на СДСМ Александар Кирацовски не ја напушта старата практика да им се закнува на медиумите кои од неговата маленкост не прават величина. Осамна...

Македонија 31.07.19 | 23:38

Кирацовски, седи, кец!

Вечерва пред затворање во нашата редакција пристигна Демант и Барање извинување за клевета и навреда Александар Кирацовски – Прва Република потпишано од правниот...

Македонија 23.06.19 | 19:16

Кирацовски, ти извини се!

Во петокот во нашата редакција пристигна Демант и Барање извинување за клевета и навреда Александар Кирацовски – Република потпишано од правниот застапник на довчерашниот...

Македонија 19.06.19 | 00:16

Душко Млекарот го повикува Кирацовски место медиумите него да го тужи

Душан Илиевски јавно го повика Александар Кирацовски да го тужи него за снимки кои Илиевски има намера да ги пушти во јавност. Снимките откриваат на кој начин Кирацовски...

Македонија 24.04.19 | 23:49

Душко Илиевски: За лошиот резултат на СДСМ во Битола придонес даде и Горан Козаров

Душан Илиевски или Душко Млекарот на својот фејсбук профил објави информација дека се вршел поткуп од страна на директорот на Водовод Битола, Горан Козаров. За лошиот...