Ознака: должници
Економија 13.02.20 | 10:57

Се повеќе фирми и граѓани должни на УЈП: ТЕ-ТО има долг од 1,3 милијарди денари, а 1ТВ должи 4,9 милиони денари

Управата за јавни приходи ја објави новата листа на должници за долгови доспеани до 31.10.2019 и неплатени до 31.01.2020 година по основ на ДДВ, данок на добивка, персонален данок...

Економија 12.12.19 | 09:39

Кумановски тутунски бос, Мексиканец со потекло на „црната листа“ должници на УЈП

Јавни претпријатија на Управата за јавни приходи и должат близу десет милијарди. Според последната листа на должници објавена од УЈП може да се види дека бројот на должници...

Економија 11.11.19 | 10:02

И звучни имиња ѝ должат на државата

Управата за јавни приходи ја објави Листата на должници бр.11/2019 за долгови доспеани до 31.07.2019 и неплатени до 31.10.2019 година по основ на ДДВ, данок на добивка, персонален...

Економија 10.08.19 | 09:14

Кој должи најмногу во УЈП?

Управата за јавни приходи ја објави Листата на должници бр.08/2019 за долгови доспеани до 30.04.2019 и неплатени до 31.07.2019 година по основ на ДДВ, данок на добивка, персонален...

Економија 11.07.19 | 10:30

Кои бизнисмени и компании се на листата на должници на УЈП?

Објавена новата Листа на должници од страна на Управата за јавни приходи (УЈП) со долгови кои се доспеани до 31. март, а неплатени до 30 јуни оваа година. Вкупно објавениот...

Економија 11.01.19 | 10:49

Проверете: УЈП ја објави најновата листа на должници

Управата за Јавни приходи ја објави листата на должници број 1 за оваа 2019 година за долгови доспеани до 30 септември и неплатени до крајот на минатата година по основ...

Економија 11.12.18 | 11:56

УЈП ја објави листата на должници

Управата за јавни приходи ја објави последната листа на должници за годинава. На листата број 12 се најдоа физички и правни лица чии долгови се доспеани до 31.08.2018 и неплатени...