Ознака: Димитрија Чуповски
Скопје 21.11.19 | 19:32

Џипот на татко му, пешачкиот на мајка му

Уште еден кој мисли дека Скопјево е негово, па може да прави што сака. Овој умислен возач на џип избра да се паркира на најпрометниот пешачки премин на улицата Димитрија...

Скопје 19.09.19 | 21:53

Шилегов: Можеби за година и половина нема да ни треба автомобил за низ Скопје

Скопје ослободен од сообраќај по урнекот на светските метрополи. Ваква е најавата на одбележувањето на Европската недела на мобилност, во чии рамки попладнево улицата...

Скопје 07.06.19 | 08:50

Целосно затворена улицата на Рекорд

Градежните работи на улицата „Димитрија Чуповски“ во центарот на градот се пред крај и денес и утре ќе се изврши асфалтирање, заради што е воведен привремен сообраќаен...

Скопје 01.06.19 | 14:35

Шилегов ќе работел дење-ноќе и за викенди

Скопскиот градоначалник Петре Шилегов потсети дека им ветил на граѓаните на скопје дека реконструкцијата на улицата „Димитрија Чуповски“ во центарот на Скопје се...