Ознака: датум на раѓање
Астро 10.11.21 | 20:10

Проверете: Датумот на раѓање говори за вашиот карактер

Иако звучи неверојатно датумот на кој сме родени кажува многу за нашиот карактер, откриваат нунерлозите. Дознајте дали тоа важи и за вас.   1 Создадени сте за улогата...

Астро 29.09.19 | 19:33

Октомври за три знаци катастрофален, за три – најдобар годинава

Октомври ќе го раздрма животот на овие 6 хороскопски знаци. За некои тој ќе донесе многу хаос, промени, проблеми и други тешкотии, па тие едвај ќе ја држат главата надвор...

Астро 29.09.19 | 19:19

Седум неверојатни особини на луѓето родени во октомври

Секој месец во годината е различен на свој начин, со себе носи различни појави и случувања, па така е и со луѓето кои се родени во тој месец. Тие се разликуваат од сите...

Астро 28.09.19 | 15:14

Луѓето кои се родени во овие денови имаат посебна карма

Нумерологијата како концепт е блиску до оној на астрологијата и други паранауки од антиката. Може да се користи за “предвидување на иднината преку изготвување на предвидувања...

Астро 19.09.19 | 19:11

Детална анализа на карактерот според месецот на раѓање

Погледнете ја деталната анализа на вашиот карактер според месецот во кој сте родени! Јануари Ако сте родени во јануари, вашиот владејачки број е 1. Вие сте независни...

Астро 12.09.19 | 22:57

Ова е вашиот кармички пат според датумот на раѓање

21 март – 19 април: Време за будење! Природата ве оддарила со толку многу енергија! Единствено што треба да направите, е да се будите рано и да го почнете денот со позитивен...

Семејство 03.03.19 | 17:31

Битно е на колку години раѓате: Интелигентни деца се раѓаат во овие години

Според истражувањето на Лондонското училиште за економија, во кое се истражуваше кога е најдобро да се стане мајка, утврдено дека златните години за мајчинство се триесеттите. Во...

Астро 10.12.18 | 12:31

Дознајте што открива вашиот број на раѓање за вас

Од датумот на раѓање можете да го дознаете вашиот број, кој ја опишува вашата личност, одредува во што сте добри и за што сте талентирани, но и нагласува што треба да промените. За...