Ознака: Даниел Димевски
Кошарка 16.05.20 | 19:42

Антикорупциска го испитува договорот за Кале“ кој го склучил советникот на Заев

Државната комисија за спречување корупција проценува дека треба да биде побарана одговорност од директорот на Јавното претпријатие за стопанисување со спортски објекти,...

Кошарка 13.04.20 | 20:49

КФМ реагира за начинот на кој салата „Кале“ е дадена на советникот на Заев, Димевски

Кошарскаркската федерација на Македонија на чело со претседателот Перо Антиќ преку соопштение реагира за малверзациите кои се направени при давањето под закуп на...

Економија 10.04.20 | 19:40

Антикорупциската комисија отвори предмет за Даниел Димевски, надворешен соработник на експремиерот Заев

Антикорупциската комисија отвори предмет за Даниел Димевски, еден од надворешни соработници на експремиерот Зоран Заев поради закуп на спортската сала „Кале“, објави...