Ознака: црна магија
Балкан 06.10.20 | 13:20

За вадење на црна магија платиле половина милион евра, земале и кредити

Тројца Црногорци кои верувале дека врз нив е фрлена црна магија на „истерувачите“ им платиле неверојатни половина милион евра. Хеика, Аднан и Семира три години застражувале...

Калеидоскоп 01.05.19 | 15:44

Периодот до 7 мај е критичен, но затоа денеска искапете се во езеро и исчистете ја енергијата

Периодот од 27 април до 7 мај е многу критичен и опасен магиски период. Во овој период највредно работат црните магови како и негативните луѓе кои сакаат да ни напакостат....

Калеидоскоп 01.02.19 | 18:38

Весна од Сиднеј: Црна магија ми испратија преку цвеќе

Со години во животот на Весна се’ одело наопаку, а за своите проблеми ја обвинувала судбината и лошата ѕвезда под која се родила. Подоцна, кога се обратила на исцелителката...

Калеидоскоп 18.01.19 | 21:48

Како да дознаете дали ви е направена црна магија…

Човек што нагазил на црна магија, кој изел или испил нешто во кое била ставена магија, може често да чувствува болка во желудникот, да му се подува стомакот дури и после...