Ознака: Чинар
Македонија 09.11.19 | 22:23

Хеликоптер вртел над чинарот, охриѓани преплашени

Хеликоптер неколку минути вртел над познатиот охридски чинар во старата чаршија.Од големата врева и ветерот што го создавал , граѓаните кои се шетале во тој дел од градот...

Калеидоскоп 16.10.19 | 15:51

Чинарот во Охрид меѓу петте нови пиродни реткости што ги прогласи Министерството

Киселичката пештера, Чинарот во Охрид, Дабот благун во село Бели, Црната дудинка од Лесново и Карактеристичен геолошки профил – Звегор се петте нови природни реткоски...

Македонија 18.05.19 | 11:49

„Мамицата да ти ја е..м! Ма иди во п…у матер“ му рече советникот на ДУИ во Охрид и инвеститор на дивоградба на новинар

„Мамицата да ти ја е..м! Ма иди во п…у матер. Која дивоградба п…..“, му рекол советникот на ДУИ Нефи Усеини на новинарот на А1он.мк кој сакал да го праша за продолжувањето...

Македонија 28.03.19 | 22:08

Дивоградбата кај Чинарот во Охрид е на Нефи Усеини, советник од ДУИ во Општина Охрид

Инвеститор на дивоградбата во заштитеното градско јадро на плоштадот Чинар во Охрид е членот на Советот на Општина Охрид, Нефи Усеини, од ДУИ, објавија медиумите. Пред...