Ознака: броеви
Здравје 26.03.20 | 11:18

Тешко ви паѓа карантинот и самоизолацијата, јавете се на овие броеви!

Универзитетската клиника за психијатрија Скопје, со оглед на новонастанатата ситуација со коронавирусот во Македонија е на располагање во секое време за интервјуа,...

Македонија 26.03.20 | 10:40

ТУКА јавете се или пишете доколку некој ги прекршува мерките

Владата и Инспекцискиот Совет апелираат до граѓаните да ги пријавуваат затекнатите неправилности и непочитување на владините мерки и препораки за спречување на ширењето...

Економија 19.02.20 | 12:38

АЕК: Ќе се блокираат повиците од странски неидентификувани броеви, граѓаните да не одговараат

Телекомуникациските оператори ќе ги блокираат броевите од кои што кон  домашни корисници од претпладнето има голем број неидентификувани повици од странство и во...

Калеидоскоп 22.11.19 | 21:47

Дали знаете дека бројот на чевли што го носите одредува колку години ќе живеете?

Научници од Шведска направиле истражување кое покажало дека големината на вашите стапала, односно бројот на чевли што го носите кажува колку долго ќе живеете. Со ова...