Ознака: Биг Мајк
Македонија 11.09.19 | 18:39

Биг Мајк објави видео од посетата на Македонија, разговарал со Заев, Филипче, Хари Костов

Американскиот претприемач кој произведува марихуана за медицинска, но и за рекретативна употреба, познат уште и како Биг мајк објави видео на својот профил на инстаграм...

Твитови 31.08.19 | 15:17

Премиере, не паламуди, објасни дали со Биг Мајк сретна како премиер или како директор на марихуана-трејд?

Премиере, не паламуди. Туку објасни дали со Биг Мајк се имаш сретнато како премиер (во службени) простории или како приватен директор на марихуана-трејд? И што барал Богадновиќ...

Економија 28.08.19 | 20:47

Let’s talk about cannabis: Заев станува светски играч во бизнисот со марихуана?!

Владините мерки за економски раст преку фамилијарно одгледување марихуана за медицински цели се чуле дури до Америка, па еден од најуспешните претприемачи на индустријата...