Ознака: без плата
Македонија 02.11.21 | 15:13

Медицинските сестри од прилепската модуларна болница: Знае ли Филипче дека девет месеци сме без плата и без здравствено?

Медицински сестри и болничари ангажирани во ковид кризата во болницата со општа надлежност „Борка Талески” во Прилеп, со работни обврски во модуларната болница и...

Кариера 18.09.21 | 22:46

Има право да си наплати: Хакан не зел плата 5 месеци, па со багер му ги уништил камионите на газдата

Работник од Турција по име Хакан М., создал вистински неред на работа поради неисплатената плата. Имено, Хакан работел на ископ на јаглен, а откако не ја добил платата,...

Здравје 16.09.19 | 17:59

Четири месеци нема плата за лекарите од „Ало докторе“

Четири месеци нема плата за лекарите од „Ало докторе“. Се работи за 25 искусни доктори кои работат во кол-центарот и преку телефон им даваат совети на пациентите. Проектот...