Ознака: анкетен лист
Македонија 10.10.19 | 10:19

Куќа од 300 м2 во Скопје, имоти и во Крива Паланка – анкетниот лист на Ременски

Во анкетниот лист кој го Фросина Ременски го доставила до Државната комисија за спречување корупција кога станала пратеник, како заеднички имот со сопругот пријавила...

Македонија 11.09.19 | 09:28

Вози „пасат“ и има кредит од 100 илјади евра – кој е новиот в.д. претседател на Врховниот суд?

Според податоците од анкетниот лист, кој новиот в.д. претседател на Врховниот суд го доставил до Државната комисија за спречување корупција, Фаик Арслани вози „фолксваген...

Економија 01.09.19 | 11:01

Стан во Скопје, земјиште во Ресен – колку „тежи“ новиот заменик-министер за економија

Кирил Колемишевски е назначен за нов заменик-министер за економија. Во неговата биографија, која ја објави еМагазин, пишува дека тој е дипломиран правник со положен...

Македонија 28.02.19 | 12:55

Прекршочна постапка притив Азис Положани

Државната комисија за спречување на корупцијата (ДКСК) одлучи да покрене прекршочна постапка против Азис Положани, ректорот на Државниот универзитет „Мајка Тереза“...

Македонија 22.02.19 | 10:56

10 000 евра му натежнале на раката на Александар Ружин

Часовник вреден 10 000 евра во својот имотен лист пријавил Александар Ружин, кој е член на надзорниот одбор на Јавното петпријатие за државни патишта. Синот на Нано Ружин,...