Ознака: 5+1 одговори
Македонија 28.01.22 | 20:13

Милошоски: Власта преговара надвор од Резолуцијата во Собрание и затоа го кријат документот што го испратиле во Бугарија

Османи денеска не го направи клучното барање, а  тоа е да ги сподели со нас документите кои во декември минатата година кои МНР ги има испратено како официјални одговори...

Македонија 28.01.22 | 13:13

Лашоска кон Османи: Нели ќе имавме интеракција?!

Пратеничката Лашкоска го запраша Османи зошто нема интеракција како што најави на почетокот на комисијата дека ќе одговара на сите прашања на пратениците. Османи дојде...

Македонија 28.01.22 | 13:07

Пратениците го прашаа Османи: Да дојдеме кај вас поединечно или групно?

Пратениците од ВМРО-ДПМНЕ го запрашаа шефот на дипломатијата Бујар Османи дали кај него во кабинет да дојдат поединечно или групно. Ова следува откако Османи ги повика...

Македонија 28.01.22 | 08:48

Oсмани денеска во Собрание ќе говори за одговорите што ги испрати во Софија, опозицијата смета дека се кријат клучните документи

Министерот за надворешни работи Бујар Османи денеска во собраниската комисија за надворешна политика ќе образложува за одговорите кои Македонија ги испрати на т.н...