петок, 16 ноември 2018 | Вести денес: 68 ново

Архива по таг: Скопје Синема Сити

Култура Интервјуа

Ненад Георгиевски, основач на „Скопје синема сити“: Формулата е да се поистоветат работата и задоволството, а не да се исклучат меѓусебно

Пред нас е ново издание на „Скопје синема сити“. Кои филмови се на програмата на пролетното издание на Фестивалот? -Пролетното...

Top