четврток, 15 ноември 2018 | Вести денес: 0 ново

Архива по таг: притвор

Македонија

Џафери, кој е нелегитимен претседател на Собранието, побрза да го достави барањето за притвор до комисијата за пратениците кои беа против неговиот избор

Претседателот на Собранието, Талат Џафери ги доставил барањата за притвор за одобрување на притвор на пратениците...

Top