петок, 25 мај 2018 | Вести денес: 7 ново

Архива по таг: преговори

Балкан

Јоргос Катругалос: Преговараме за име кое ќе направи јасна дистинкција помеѓу историската грчка Македонија и државата чиј главен град е Скопје

Грчкиот алтернативен министер за надворешни работи задолжен за европски прашања и меѓународни економски односи,...

Top