понеделник, 22 октомври 2018 | Вести денес: 1 ново

Архива по таг: Петар Темелковски

Македонија

„Македонија е икона на Балканот, црква на Европа, манастир на светот – со едната рака ја оравме, со другата ја браневме” (видео)

Монодрамата „Деца на сонцето” од актерот Петар Темелковски како пример во овие тешки политички времиња за Македонците...

Top