петок, 16 ноември 2018 | Вести денес: 92 ново

Архива по таг: МоМа

Култура

Владимир Десков, Ана Ивановска Дескова и Јован Ивановски куратори од Македонија за изложбата „Towards a Concrete Utopia: Architecture in Yugoslavia 1948-1980“ во Њујорк

Вчера, на 10.07.2018 година во 19 часот по Њујоршко време, во Музејот на модерната уметност (МоМА) во Њујорк се отвори...

Top