недела, 21 октомври 2018 | Вести денес: 53 ново

Архива по таг: Манчевски

Македонија

ВМРО-ДПМНЕ: Манчевски призна дека не постоеле никакви посериозни забелешки во однос на методологијата за прочистување на избирачкиот список

За ВМРО-ДПМНЕ е прифатлив кој било европски модел на Закон за медиуми што ќе биде предложен од страна на СДСМ или...

Top