понеделник, 22 октомври 2018 | Вести денес: 1 ново

Архива по таг: културно наследство

Култура Интервјуа

Маргарита Плевнеш Петкоска, историчар на уметноста со археологија: Ја развиваме моториката, имагинативноста и креативноста на најмалите

Едукативните работилници за деца кои неколку години наназад се реализираат со едукатори од Музејот на Град Скопје...

Top