вторник, 23 октомври 2018 | Вести денес: 36 ново

Архива по таг: Жарко башески

Култура Интервјуа

Ирма Башеска Ристовска, режисерка: Не беше само процес на снимање, туку и процес на запознавање на уште една страна на мојот татко

Документарецот „Башески – мојот татко“ (33`) и краткиoт игран „13 мај“ на Ирма Башеска-Ристовска (12`) се дебитантски...

Top