петок, 16 ноември 2018 | Вести денес: 91 ново

Архива по таг: Владо Мисајловски

Македонија

Владо Мисајловски на автопатот Демир Капија-Смоквица: Ова се делата на ВМРО-ДПМНЕ! Нека остане за сите граѓани, вака се сака Македонија! (видео)

-Ова е Демир Капија-Смоквица-еден од најубавите проекти во Република Македонија. Ова се делата на ВМРО-ДПМНЕ! Без...

Top