сабота, 20 октомври 2018 | Вести денес: 38 ново

Архива по таг: Аеродром

Скопје

Митески: Една година откако локалната власт во Аеродром е под раководство на СДСМ и Златко Марин, а разочарувањето на жителите е огромно(видео)

Точно една година откако локалната власт во Аеродром е под раководство на СДСМ и Златко Марин. Разочарувањето...

Скопје

„Аеродром во моето срце“: Улиците и тротоарите се опасни за возење и движење, а градоначалникот со мал прст не мрда

Улиците во општина Аеродром се опасни по снегот кој не е исчистен, а поради минусните температури, почна да замрзнува. „Аеродромските...

Top