Знамето на Австрија пак смешано со она на Латвија

Неполна година по скандалот кога австрискиот канцелар Себастијан Курц во македонската влада беше пречекан со знамето на Латвија, историјата се … Продолжи со читање Знамето на Австрија пак смешано со она на Латвија