Стоилов: Мора да подобриме еден сегмент во нашата игра

Стојанче Стоилов одигра одличен меч во денешната победа против Јапонија (38-29), па поради тоа беше избран и за играч на … Продолжи со читање Стоилов: Мора да подобриме еден сегмент во нашата игра